Chief Marketing Officer Chief Marketing Officer

Areas of expertise

 • Business transformation
 • Restructuring and turnaround
 • Integration
 • Growth strategy
 • M&A transaction support

Education

 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University
 • BS, engineering, Technical University of Denmark
 • MBA, Rotterdam School of Management, Erasmus University

With over 20 years of experience in entrepreneurship, management, business planning, financial analysis, software engineering, operations, and decision analysis, Brandon has the breadth and depth of experience needed to quickly understand entrepreneurs’ businesses and craft the most suitable solutions.

Consulting WP comes up with results that are actually implementable. That is their strength compared to other consulting companies.

Before founding Consulting WP in early 2001, Brandon started two Internet companies in Silicon Valley. Previously, Brandon held various management positions in New York at Simon Brothers, most recently as Vice President in Goldhill Group, focusing on new business development and risk management. He has also worked as a senior financial risk management consultant to the financial services industry; software engineer; advertising sales manager for the popular Caribbean travel guide series; general manager of an advertising and graphic design agency; and engineering intern at the Best Health Coach.

publications

 • ORDA mbledhë akterët për diskutim mbi perspektivën ekonomike të të rinjëve

  English below Organizata për Demokraci dhe Aktivizëm (ORDA) ka mbajtur diskutimin me titull “Perspektiva ekonomike e të rinjëve”, i cili u konsiderua si një platformë vitale për të adresuar sfidat dhe mundësitë që ndeshin të rinjtë në aspektin ekonomik. Drejtori ekzekutiv i organizatës, z. Rinor Beqiri, theksoi rëndësinë e dialogut të të gjitha palëve në

  November 9, 2023
 • Orda mbyll me sukses mozaikun kulturor

  U Realizua me sukses nga Ojq “Orda ” Mozaiku kulturor i aktiviteteve kulturore dhe shenimi i ditëve të veqanta të komuniteteve jo shumic në vushtrri.

  November 24, 2022
 • Mbahet trajnimi me të rinjët për ndërmarrësi

  Organizata për Demokraci dhe Aktivizëm (ORDA) vazhdon serinë e trajnimeve për punësueshmëri dhe ndërmarrësi. Sot u trajnuan të rinjët dhe qytetarët në temat e ngritjes ekonomike dhe shkathtësive të buta. Trajnimi u ndërlidh me profesionet e shekullit XXI dhe zhvillimit të qëndrueshëm dhe profesioneve të gjelbra.

  October 17, 2022

contact details

+1 628 123 4000
131 Bain Street
New York, Pennsylvania 01234, United States

Social Profiles

feedback form

If you’d like a free consultation, please start by completing the form:

  How can we help you?

  Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

  Consulting WP really helped us achieve our financial goals. The slick presentation along with fantastic readability ensures that our financial standing is stable.

  theme_placeholder
  Amanda Seyfried
  Sales & Marketing, Alien Ltd.

  Looking for a First-Class Business Plan Consultant?