Orda mbyll me sukses mozaikun kulturor

U Realizua me sukses nga Ojq “Orda ” Mozaiku kulturor i aktiviteteve kulturore dhe shenimi i ditëve të veqanta të komuniteteve jo shumic në vushtrri.Leave a Reply