Mbahet trajnimi me të rinjët për ndërmarrësi

Organizata për Demokraci dhe Aktivizëm (ORDA) vazhdon serinë e trajnimeve për punësueshmëri dhe ndërmarrësi. Sot u trajnuan të rinjët dhe qytetarët në temat e ngritjes ekonomike dhe shkathtësive të buta. Trajnimi u ndërlidh me profesionet e shekullit XXI dhe zhvillimit të qëndrueshëm dhe profesioneve të gjelbra.Leave a Reply